Proteinové tyčinky bez lepku TREK 3x50 g se slaným karamelem
Co vás chytne za jazyk
- 100% rostlinné složení
- přírodní protein
- bezlepkové
- veganské
- bez pšenice
- bez tuku
- zdroj vlákniny
Ve společnosti TREK věří, že nejlepší věci pocházejí ze země, nikoli z laboratoře. Do všech veganských svačinek TREK Salted Caramel Flapjack, vložili některé z nejlepších přírodních ingrediencí na světě.
Tady nejde o obyčejné flapjacky.
TREK jsou tyčinky, které obsahují neuvěřitelných 8 g přírodního rostlinného proteinu z bezlepkového ovsa, díky tomu, tak zajišťují pomalé uvolňování energie, kterou potřebujete udržet po celý den.
Jsou stejně blázni do chuti jako do nutriční stránky věcí. Tohle je spojení nádherné chuti slaného karamelu v této zdravé flapjack tyčince bez lepku pomocí 100% přírodních ingrediencí. Užijete si příchutě mořské soli a karamelu, která je udržována v dokonalé rovnováze, stejně tak jako její krásně měkká konzistence s pomocí křupek ze sójového proteinu a ovsa.
Do produktu nejsou přidány žádné rafinované cukry ani umělá sladidla, protože při správném použití je příroda sladká!
Nutriční hodnoty 100g/50g
Energie 1875kj/938kj
447kcal/224kcal
Tuk: 20g/10g
Nasycené mastné kyseliny: 9,6 g/4,8 g
Sacharidy: 46 g/23g
Z toho cukry: 23 g/12 g
Vláknina: 3,7 g/1,9 g
Bílkoviny: 19 g/9,5
Sůl: 1,2g/0,6g
Mangan: 0,95mg/0,48mg.
Balení obsahuje: 3ks á 50g (150g)
Skladování: v suchu a temnu.
Země původu: UK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové sušenky, moučníky a koláče |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Složení:: | bezlepkové ovesné vločky (26 %), rýžový sirup, SÓJOVÉ proteinové křupky ( SÓJOVÝ protein, tapiokový škrob, sůl) (16 %), aromata slaného karamelu ((rostlinné oleje (palmový olej, palmový olej*), cukr, rýžový prášek (sušený rýžový sirup, rýžový škrob, rýžová mouka), rýžová mouka, kakaový prášek, mořská sůl, přírodní aroma, emulgátor: slunečnicový lecitin, přísada: paprikový extrakt)) (13 %), rostlinné oleje (palmový*, slunečnicový, řepkový), tmavě hnědý cukr, SÓJOVÁ mouka, sůl a přírodní aroma. *z udržitelných zdrojů. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.